dr. Bibók Balázs

Bejegyzései

dr. Enzsöl Tamás

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Hosszú Péter

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Boross Ádám

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Nagy Dóra Ágnes

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Balogh Péter Vajk

Bejegyzései

dr. Czoboly Gergely

Bejegyzései

dr. Bereznai Henrik

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Bitó Dorottya

dr. Berki Eszter

Ügyvédjelölt az iroda bankjogi és finanszírozási csoportjában. A finanszírozási tranzakciók dokumentációjának elkészítése mellett pénzügyi szabályozási kérdésekben, valamint általános kereskedelmi jogi ügyekben is tanácsod ad. A munkán kívül szívesen jár fallabdázni és jógázni, továbbá rendszeres látogatója a kortárs művészeti kiállításoknak.

dr. Baráti Ákos

Ügyvéd az iroda adójogi csoportjában, fő szakterülete az adótervezés, elsősorban jövedelemadók területén. Szakmai tapasztalatát „Big4” nemzetközi adótanácsadó cégeknél alapozta meg. Jogi végzettsége mellett okleveles adótanácsadói és mérlegképes könyvelői képesítéssel is rendelkezik. Szabadidejében aktív társasági életet él, sokat olvas és numizmatikai gyűjteményét bővítgeti.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Barta Péter

Ügyvéd az iroda adójogi csoportjában, főként adóigazgatási és adóperes eljárások, valamint adótanácsadási ügyek során felmerülő feladatokat lát el. Elhivatottságát mi sem jelzi jobban, mint hogy munkája mellett LL.M és PhD tanulmányokat folytat, valamint okleveles adótanácsadói képzésen is részt vesz. Igazi sportember, birkózásban és szumózásban magyar és Európa-bajnoki címet is nyert, rendszeresen edz, túrázik vagy éppen színházba jár.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Bejó Ágnes

Az iroda vállalatfelvásárlási és kereskedelmi jogi csoportjának egyik vezető jogásza. Vállalatfelvásárlási ügyekben szerzett rutinján túlmenően otthonosan mozog munkajogi kérdésekben is. Szabadidejében szívesen utazik, és előszeretettel látogatja a budapesti színházak előadásait.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Bihari Levente

Az iroda ingatlanjogi csoportjának ügyvédje. A jogi diploma megszerzése után elvégezte az Amszterdami Egyetem uniós jogi LL.M képzését, majd több nemzetközi hátterű ügyvédi irodában tett szert értékes tapasztalatokra. Szabadidejét főként a sportnak, azon belül is a labdarúgásnak szenteli.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Csővári István

Partner, az iroda egyik vezető adójogásza. Szakterülete a társasági adók és a közvetlen adózás, valamint a nemzetközi adótervezés. 2013-ban nemzetközi adózás szakon LLM fokozatot szerzett a bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen (WU), szakdolgozatát „Directive Shopping in International Tax Planning” címmel írta. Kedvenc időtöltése a motocross és a csillagászat.

Bejegyzései

Dr. Erdősy Zsóka

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Fehér Tamás

Az iroda egyik vezető adójogásza. Fő szakterülete az adóperekben való tanácsadás, emellett részt vesz adótervezési munkákban. 2007-ben a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem nemzetközi adójogi szakán LL.M fokozatot szerzett, a Chambers és a Legal 500 is elismert adójogászként tartja számon. Rendszeresen publikál a holland Kluwer jogi kiadványokban. Szabadidejében versenyszinten gokartozik, valamint kerékpározik és úszik.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Dobos Zoltán

Ügyvéd az iroda peres csoportjában. 2018-ban LL.M. fokozatott szerzett az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen. Szabadidejében rendszeresen látogat crossfit edzéseket és szívesen próbál ki új sportágakat. Emellett előszeretettel jár színházba és olvas szépirodalmi műveket.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Fischer Ádám

Ügyvéd, elsősorban adóperek és adóeljárások során nyújt tanácsot. Tanulmányait hazai egyetemek mellett francia nyelvi környezetben végezte. Széles szakmai perspektíváját és precíz gondolkodását jogi diplomáján túlmenően közgazdasági képzettségének is köszönheti. Ha teheti, idejét utazással és sportolással, ezen belül is leginkább futballozással tölti.

Bejegyzései

dr. Gondi Anilla

Ügyvédjelölt az iroda adójogi csoportjában. Munkája során elsősorban adótanácsadással és adótervezéssel foglalkozik, de részt vesz a bankjogi és finanszírozási tranzakciók dokumentációjának elkészítésében is. Tudását folyamatosan fejleszti, jelenleg LL.M és adótanácsadói képzésen is részt vesz. Kedveli a kortárs képzőművészetet, emellett szívesen vitorlázik vagy síel.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Gyimesi Péter

Az iroda vezető ingatlanjogásza. Mind elmélyült társasági jogi rutinja, mind pedig széleskörű gazdasági és politikai érdeklődése visszaköszön a publikációiban. Kedvenc országa Olaszország, szívesen látogatja végig a hangulatos toszkán kisvárosokat.

Bejegyzései

dr. Jalsovszky Pál

Az iroda alapítója, egyben vezetője. Jogász-közgazdász, szakterülete az adójog és a vállalatfelvásárlási tranzakciók. Számos nemzetközi kiadvány által elismert adójogi szakember, korábban a Best Lawyers az Év Jogásza címet adományozta neki. Szabadidejében szívesen utazik, bridzsezik és sportszenvedélyeinek hódol.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Kerekes J. Gábor

Ügyvéd az iroda vállalatfelvásárlási és ingatlanjogi csoportjában. Fő szakterülete a társasági jog és ingatlanjog, de alkalmanként kereskedelmi jogi és szellemi alkotások jogával kapcsolatos ügyeken is dolgozik. Szabadidejében elektronikus zenét szerez és fotókiállítások lelkes látogatója.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Pázsitka Gábor

Az iroda partnere és irodavezető-helyettese. Szakterülete a banki és finanszírozási jog, az IFLR1000 által nemzetközileg is elismert jogász-közgazdász. Szabadidejében családja mellett a sport, a zene, a könyvek és a filmek iránti rajongása játszik főszerepet.

Bejegyzései

dr. Perényi Katalin

Az iroda vállalatfelvásárlási csoportjának ügyvédje. A tranzakciós tanácsadás mellett napi szintű társasági jogi és munkajogi kérdésekben keresik ügyfeleink. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem speciális munkajogi képzésén tanul. Munkája mellett rengeteget sportol: kerékpározik, fitneszedzésre jár vagy épp ultramaratonra készül.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Veres Dániel

Ügyvédjelölt az iroda adójogi és bankjogi csoportjaiban, főként adóperes eljárások és finanszírozási ügyek során segíti az ügyvédek munkáját. Polgári jogi gondolkodásához hozzájárult a Bibó István szakkollégiumban eltöltött 4 éve is. Szabadidejét aktívan tölti, a japán harcművészeteket gyakorolja vagy éppen könyveket olvas.

Önéletrajz
Bejegyzései

dr. Vizler Kitti

Ügyvédjelölt az iroda adójogi és bankjogi csoportjaiban. Az iroda munkáját elsősorban adótanácsadási és adótervezési területen segíti, de részt vesz a bankjogi és finanszírozási tranzakciók dokumentációjának elkészítésében is. Ha épp nem az irodában tölti idejét, akkor a salsa vibráló ritmusának lépéseit gyakorolja, vagy úton van egy új desztináció megismerésének céljából.

Bejegyzései

dr. Zsibrita Boglárka

Az iroda banki és finanszírozási ügyekre szakosodott ügyvédje. Finanszírozási ügyleteken túlmenően jelentős tapasztalattal bír társasági jogi területen is. Jogi diplomája mellett LL.M. fokozatot szerzett összehasonlító pénzügyi és gazdasági jogból. Szabadidejében családjával és barátaival együtt kapcsolódik ki. Szívesen tölti az idejét utazással, nyitott más kultúrák megismerésére.

Önéletrajz
Bejegyzései